- Some risk factors of microwave cooking
Počet záznamov: 1  

Some risk factors of microwave cooking

  1. SYSstu171246
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221212111012.8
    008
      
    081002s2008------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Sekretár, Stanislav, $d 1953- $4 aut $u C4250 $9 70 $7 stu_us_auth*stu59830 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3348 $U C4250 $Y 115
    242
    00
    $a Some risk factors of microwave cooking
    245
    1-
    $a Some risk factors of microwave cooking
    700
    1-
    $a Schmidt, Štefan, $d 1951- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu19909 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3318 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Zufarov, Oybek, $d 1981- $4 aut $u C4250 $9 10 $7 stu_us_auth*stu71532 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 42595 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $7 nnas $t Chemické listy $w stu_us_cat*stu168932 $g Roč. 102, č. 8 (2008), s.660-661
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.