Počet záznamov: 1
Vplyv modelových podmienok na dynamilu tvorby histamínu zmesnou kultúrou laktokokov
SYS stu213236 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317185721.8 008 101018s----------------------------slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$a Greif, Gabriel, $d 1958- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu59454 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3350 $U C4250 $Y 115 245 1-
$a Vplyv modelových podmienok na dynamilu tvorby histamínu zmesnou kultúrou laktokokov 700 1-
$a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Karovičová, Jolana, $d 1950- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu34459 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3298 $U C4250 $Y 115 700 1-
$a Cseriová, Ildikó, $d 1985- $4 aut $u C4250 $9 15 $7 stu_us_auth*stu100417 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 22084 $U C4250 $Y 115 773 0-
$t Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 $w stu_us_cat*stu211488 $g , s.153 $z 978-80-970477-8-8
Počet záznamov: 1