- Vplyv modelových podmienok na dynamilu tvorby histamínu zmesnou kultú…
Počet záznamov: 1  

Vplyv modelových podmienok na dynamilu tvorby histamínu zmesnou kultúrou laktokokov

  1. SYSstu213236
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220317185721.8
    008
      
    101018s----------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Greif, Gabriel, $d 1958- $4 aut $u C4250 $9 35 $7 stu_us_auth*stu59454 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3350 $U C4250 $Y 115
    245
    1-
    $a Vplyv modelových podmienok na dynamilu tvorby histamínu zmesnou kultúrou laktokokov
    700
    1-
    $a Greifová, Mária, $d 1961- $4 aut $u C4250 $9 30 $7 stu_us_auth*stu18975 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3880 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Karovičová, Jolana, $d 1950- $4 aut $u C4250 $9 20 $7 stu_us_auth*stu34459 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 3298 $U C4250 $Y 115
    700
    1-
    $a Cseriová, Ildikó, $d 1985- $4 aut $u C4250 $9 15 $7 stu_us_auth*stu100417 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 22084 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $t Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010 $w stu_us_cat*stu211488 $g , s.153 $z 978-80-970477-8-8
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.