Počet záznamov: 1  

Vybrané metódy kompresie dát

  1. Údaje o názveVybrané metódy kompresie dát / [aut.] Polec,Jaroslav; Pavlovičova,Jarmila; Oravec,Miloš
    Záhlavie-meno Polec, Jaroslav, 1964- (Autor) - FEI Ústav telekomunikácií
    Ďal.zodpovednosť Pavlovičová, Jarmila, 1963- (Autor) - FEI Ústav telekomunikácií
    Oravec, Miloš, 1967- (Autor) - FEI Katedra telekomunikácií
    Údaje o vydaní1.vyd.
    Vyd.údajeBratislava : FABER, 1996
    Fyz.popis158 s
    ISBN80-967503-1-3
    Predmet.heslá kompresia dát
    kódovanie dát
    kódovanie obrazov
    hybridné kódovanie
    ortogonálne transformácie
    kompresia obrazov
    neurónové siete
    spracovanie dát
    kompresia dát
    MDT681.325.05
    519.72
    681.327.8
    KrajinaSlovensko, Slovenská republika
    Jazyk dok.slovenčina
    Počet ex.6, z toho voľných 4, prezenčne 1
    Druh dok.AUC - učebnica
    KategóriaACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    Kategória od 2022P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Odkazy (1) - článok
    Ohlasy [4] 2008: BENČÍK, Roman - KULLA, Peter. Kódovanie obrazov v systémoch digitálnej televízie. Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2008In ŠVOČ 2008 : Zborník víťazných prác. Bratislava, Slovak Republic, 23.4.2008, s.CD-ROM. ISBN 978-80-227-2865-2.
    [3] 2005: ČANDÍK, Marek - CHUDÝ, Štefan. Niektoré fyzikálne aspekty sluchového vnímania a ich využitie pre multimediálne aplikácie. In E-Pedagogium, 2005, č. 1, s.19-32.
    [3] 2005: BANDZI, Peter. Texture Segmentation Survey. Ostrava : VŠB-Technická univerzita Ostrava, 2005In RTT 2005. 6th International conference "Research in telecommunication technology 2005". : Proceedings. Hradec nad Moravicí, Czech Republic. 12.- 14. Sep. 2005 /, s.CD-Rom. ISBN 80-248-0897-8.
    [3] 2005: ČANDÍK, Marek - CHUDÝ, Štefan. Niektoré vlastnosti obrazových informácií v multimediálnych edukačných materiáloch. In E-Pedagogium, 2005, č. 1, s.110-124.
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.