Počet záznamov: 1  

Možnosti „hypermarketového formátu“ upútať zákazníka aktuálne a v budúcnosti

  1. SYSstuzp58419
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20160719155547.3
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0014043 $a Ikeotuonye, Katarína $u 902024 $4 aut $U Ústav manažmentu STU $T ÚM - Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií $X 40675 $U R2024 $Y 408
    242
    01
    $a Possibility Of "Hypermarkets Format" To Attract Customers Currently And In The Future $y eng
    245
    10
    $a Možnosti „hypermarketového formátu“ upútať zákazníka aktuálne a v budúcnosti
    260
      
    $c 2016
    650
    -4
    $a maloobchod $2 slo
    650
    -4
    $a hypermarket $2 slo
    650
    -4
    $a marketingová komunikácia $2 slo
    650
    -4
    $a podpora predaja $2 slo
    650
    -4
    $a nákupné správanie $2 slo
    650
    -4
    $a SWOT analýza $2 slo
    650
    -4
    $a dotazník $2 slo
    650
    -4
    $a hypermarket $2 eng
    650
    -4
    $a marketing communication $2 eng
    650
    -4
    $a SWOT analysis $2 eng
    650
    -4
    $a retail $2 eng
    650
    -4
    $a Sales Support $2 eng
    650
    -4
    $a buying behaviour $2 eng
    650
    -4
    $a a questionnaire survey $2 eng
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu80835 $a Špirko, Dušan $u 902024 $k Z8 $4 ths $U Ústav manažmentu STU $T ÚM - Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií $X 1763 $U R2024 $Y 408
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=121070
    SQL
      
    $a stuzp58419 $b DDP $c SLO $d Možnosti „hypermarketového formátu“ upútať zákazníka aktuálne a v budúcnosti $e 40675 $f Ikeotuonye, Katarína $g 902024 $h 1763 $i Špirko, Dušan $j 20160607 $k 761 $l 04 $m http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=121070 $n I-RTP $o 5.2.18. chemické technológie

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.