Počet záznamov: 1
Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
Údaje o názve Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách Záhlavie-meno Kvasnová, Alžbeta (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy Ďal.zodpovednosť Šimko, Peter Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie Prekl.náz Determination of acrylamide content in some foods Vyd.údaje 2018 Fakulta FCHPT Dátum obhajoby 29.05.2018 Študijný odbor 5.2.24. potravinárstvo Študijný program I-POHYKO Predmet.heslá Maillardova reakcia redukujúce sacharidy asparagín káva akrylamid acrylamide coffee Maillard reaction reducing saccharide asparagine Jazyk dok. slovenčina URL http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322 Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1