Počet záznamov: 1  

Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách

  1. Údaje o názveStanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
    Záhlavie-meno Kvasnová, Alžbeta (Autor) - FCHPT Ústav potravinárstva a výživy
    Ďal.zodpovednosť Šimko, Peter Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie
    Prekl.názDetermination of acrylamide content in some foods
    Vyd.údaje2018
    FakultaFCHPT
    Dátum obhajoby29.05.2018
    Študijný odbor5.2.24. potravinárstvo
    Študijný programI-POHYKO
    Predmet.hesláMaillardova reakcia
    redukujúce sacharidy
    asparagín
    káva
    akrylamid
    acrylamide
    coffee
    Maillard reaction
    reducing saccharide
    asparagine
    Jazyk dok.slovenčina
    URLhttp://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322
    Druh dok.DDP - diplomová práca
    kniha

    kniha


Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.