Počet záznamov: 1
Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
SYS stuzp79899 LBL 00000ntm-a22^^^^^3a-4500 003 SK-STU 005 20200627210953.4 007 ta 008 150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a slo 100 1-
$7 stu_us_auth*0031925 $a Farkasová, Lucia $u 044000 $k Z4 $4 aut $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 76144 $U C4000 $Y 102 242 01
$a Preparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition $y eng 245 10
$a Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny 260 $c 2020 650 -4
$a produkcia enzýmov $2 slo 650 -4
$a výživa hydiny $2 slo 650 -4
$a polosuchá fermentácia $2 slo 650 -4
$a Mortierella alpina $2 slo 650 -4
$a Cunninghamella echinulata $2 slo 650 -4
$a polynenasýtené mastné kyseliny $2 slo 650 -4
$a polyunsaturated fatty acids $2 eng 650 -4
$a enzyme production $2 eng 650 -4
$a solid-state fermentation $2 eng 650 -4
$a Mortierella alpina $2 eng 650 -4
$a Cunninghamella echinulata $2 eng 650 -4
$a poultry nutrition $2 eng 700 1-
$7 stu_us_auth*stu93126 $a Klempová, Tatiana $u 044000 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 21604 $U C4000 $Y 102 856 4-
$u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885
Počet záznamov: 1