Počet záznamov: 1  

Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny

  1. SYSstuzp79899
    LBL
      
    00000ntm-a22^^^^^3a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20200627210953.4
    007
      
    ta
    008
      
    150427s2015----xo-----f-mn---000-0-slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*0031925 $a Farkasová, Lucia $u 044000 $k Z4 $4 aut $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 76144 $U C4000 $Y 102
    242
    01
    $a Preparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition $y eng
    245
    10
    $a Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
    260
      
    $c 2020
    650
    -4
    $a produkcia enzýmov $2 slo
    650
    -4
    $a výživa hydiny $2 slo
    650
    -4
    $a polosuchá fermentácia $2 slo
    650
    -4
    $a Mortierella alpina $2 slo
    650
    -4
    $a Cunninghamella echinulata $2 slo
    650
    -4
    $a polynenasýtené mastné kyseliny $2 slo
    650
    -4
    $a polyunsaturated fatty acids $2 eng
    650
    -4
    $a enzyme production $2 eng
    650
    -4
    $a solid-state fermentation $2 eng
    650
    -4
    $a Mortierella alpina $2 eng
    650
    -4
    $a Cunninghamella echinulata $2 eng
    650
    -4
    $a poultry nutrition $2 eng
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu93126 $a Klempová, Tatiana $u 044000 $k Z1 $4 ths $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav biotechnológie $X 21604 $U C4000 $Y 102
    856
    4-
    $u http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=150885

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.