Počet záznamov: 1
Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny
Údaje o názve Príprava bioproduktov s využitím fungálnych polosuchých fermentácií vo výžive hydiny Záhlavie-meno Farkasová, Lucia Z4 (Autor) - FCHPT Ústav biotechnológie Ďal.zodpovednosť Klempová, Tatiana Z1 (Školiteľ (konzultant)) - FCHPT Ústav biotechnológie Prekl.náz Preparation of bioproducts with employment of fungal solid-state fermentation for poultry nutrition Vyd.údaje 2020 Predmet.heslá produkcia enzýmov výživa hydiny polosuchá fermentácia Mortierella alpina Cunninghamella echinulata polynenasýtené mastné kyseliny polyunsaturated fatty acids enzyme production solid-state fermentation Mortierella alpina Cunninghamella echinulata poultry nutrition Jazyk dok. slovenčina Druh dok. DDP - diplomová práca kniha
Počet záznamov: 1