Počet záznamov: 1  

Conformational studies of 3-cyclopropylaminomethylene-pentane-2,4-dione using vibrational and NMR spectra, and ab initio calculations

  1. SYS0069083
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20221115143936.5
    007
      
    ta
    008
      
    181126s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/84491 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu20020 $a Gatial, Anton, $d 1953- $u 045210 $4 aut $9 50 $r Z1 $U FCHPT Ústav fyzikálnej chémie a chemickej fyziky $T FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie $X 3308 $U C5210 $Y 117
    242
    01
    $a Konformačné štúdium 3-cyklopropylaminometylén-pentán-2,4-diónu s využitím vibračných a NMR spektier a ab initio výpočtov $y slo
    245
    10
    $a Conformational studies of 3-cyclopropylaminomethylene-pentane-2,4-dione using vibrational and NMR spectra, and ab initio calculations / $c aut. Anton Gatial, Peter Herich, Viktor Milata, Michal Šoral
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu111250 $a Herich, Peter, $d 1979- $u 045210 $r Z8 $4 aut $9 20 $U FCHPT Ústav fyzikálnej chémie a chemickej fyziky $T FCHPT Oddelenie fyzikálnej chémie $X 8233 $U C5210 $Y 117
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu16883 $a Milata, Viktor, $d 1957- $u 048140 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav organickej chémie, katalýzy a petrochémie $T FCHPT Oddelenie organickej chémie $X 3353 $U C8140 $Y 124
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu142714 $a Šoral, Michal, $d 1989- $u 040630 $r Z2 $4 aut $9 20 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Centrálne laboratóriá FCHPT $X 50138 $U C0630 $Y 687
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0069082 $t XXXIVth European Congress on Molecular Spectroscopy $b 1. vyd. $z 978-989-20-8611-8 $7 m2am $a XXXIVth European Congress on Molecular Spectroscopy $d Coimbra, Portugal, : University of Coimbra, 2018 $g S. 135
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.