Počet záznamov: 1  

The impact of innovations on the competitiveness of companies in the food industry in the Slovak Republic

  1. SYS0077950
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20221027150109.1
    007
      
    ta
    008
      
    191127s^^^^-----------e------000-0-----d
    024
    7-
    $a 2-s2.0-85074112344 $2 SCOPUS
    035
      
    $a biblio/147823 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng $b eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu88913 $a Majerník, Milan, $d 1956- $u 902024 $4 aut $9 35 $r Z1 $U Ústav manažmentu STU $T ÚM - Oddelenie manažmentu chemických a potravinárskych technológií $X 506 $U R2024 $Y 408
    245
    10
    $a The impact of innovations on the competitiveness of companies in the food industry in the Slovak Republic / $c aut. Milan Majerník, Štefan Majerník, Janka Bábelová
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu89222 $a Majerník, Štefan, $d 1980- $4 aut $9 35 $X 53426
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu111241 $a Bábelová, Janka, $d 1955- $u 902021 $r Z8 $4 aut $9 30 $U Ústav manažmentu STU $T ÚM - Oddelenie ekonomiky a riadenia stavebníctva $X 7941 $U R2021 $Y 407
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0077219 $t Education excellence and innovation management through vision 2020 $b 1.vyd $h online $z 978-0-9998551-2-6 $7 m2am $a Education excellence and innovation management through vision 2020. IBIMA $d Granada : IBIMA, 2019 $g S.8200-8208
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.