Počet záznamov: 1  

Využitie chromatografických metód na charakterizáciu produktov starnutia celulózových materiálov

  1. SYS0084954
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220307173916.9
    007
      
    ta
    008
      
    201203s^^^^-----------e------000-0-----d
    024
    7-
    $2 CC $a 000589409600007
    024
    7-
    $2 SCOPUS $a 2-s2.0-85096521208
    035
      
    $a biblio/220865 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu34334 $a Hroboňová, Katarína, $d 1970- $u 041000 $4 aut $9 55 $r Z1 $U FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $T FCHPT Ústav analytickej chémie $X 3931 $U C1000 $Y 99
    242
    01
    $a The Use of Chromatographic Methods for the Characterization of Products from Aged Cellulosic Materials $y eng
    245
    10
    $a Využitie chromatografických metód na charakterizáciu produktov starnutia celulózových materiálov / $c aut. Katarína Hroboňová, Michal Jablonský, Milan Králik, Katarína Vizárová
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu40472 $a Jablonský, Michal, $d 1978- $u 049380 $r Z1 $4 aut $9 15 $U FCHPT Ústav prírodných a syntetických polymérov $T FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera $X 4025 $U C9380 $Y 129
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu11797 $a Králik, Milan, $d 1953- $u 048130 $r Z1 $4 aut $9 15 $U FCHPT Ústav organickej chémie, katalýzy a petrochémie $T FCHPT Oddelenie organickej technológie, katalýzy a ropy $X 4002 $U C8130 $Y 123
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu18663 $a Vizárová, Katarína, $d 1965- $u 049380 $r Z1 $4 aut $9 15 $U FCHPT Ústav prírodných a syntetických polymérov $T FCHPT Oddelenie dreva, celulózy a papiera $X 3902 $U C9380 $Y 129
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0084953 $t Chemické listy $x 0009-2770 $7 nnas $g Vol. 114, iss. 11 (2020), s. 760-769
    856
    4-
    $u http://www.chemicke-listy.cz/ojs3/index.php/chemicke-listy/article/view/3729
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.