Počet záznamov: 1  

Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka

  1. SYS0097250
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220922115233.8
    007
      
    ta
    008
      
    220922s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/510964 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta $d 1983- $u 040270 $4 aut $9 50 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 19372 $U C0270 $Y 686
    242
    01
    $a Inhibitive potential of lactic acid bacteria starter culture orientated to microbiological safety of raw milk cheeses $y eng
    245
    10
    $a Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka / $c aut. Alžbeta Medveďová, Kseniia Bohach, Adriana Havlíková, Petra Beranová, Ľubomír Valík
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0094773 $a Bohach, Kseniia, $d 2000- $u 040000 $r Z4 $4 aut $9 10 $T FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie $X 99093 $U C $Y 40
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0008325 $a Havlíková, Adriana $4 aut $9 10
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0031788 $a Beranová, Petra, $d 1995- $4 aut $9 10 $X 82114
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 20 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0097243 $t 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů $b 1. vyd. $z 978-80-88379-18-8 $7 m2am $a 29. $d Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022 $g S. 50-50
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.