Počet záznamov: 1  

Growth of E. coli as affected by temperature and NaCl addition

  1. SYS0097255
    LBL
      
    00000naa--22^^^^^-a-4500
    003
      
    SK-STU
    005
      
    20220922125437.9
    007
      
    ta
    008
      
    220922s^^^^-----------e------000-0-----d
    035
      
    $a biblio/511001 $2 CREPC2
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $7 stu_us_auth*stu65840 $a Medveďová, Alžbeta $d 1983- $u 040270 $4 aut $9 70 $r Z1 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 19372 $U C0270 $Y 686
    242
    01
    $a Rast E. coli v závislosti od teploty a prídavku NaCl $y slo
    245
    10
    $a Growth of E. coli as affected by temperature and NaCl addition / $c aut. Alžbeta Medveďová, Martin Kočiš-Kovaľ, Ľubomír Valík
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*0024695 $a Kočiš-Kovaľ, Martin, $d 1994- $4 aut $9 20 $X 63718
    700
    1-
    $7 stu_us_auth*stu42232 $a Valík, Ľubomír, $d 1963- $u 040270 $r Z1 $4 aut $9 10 $U FCHPT Ústav potravinárstva a výživy $T FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín $X 3382 $U C0270 $Y 686
    773
    0-
    $w stu_us_cat*0097254 $t 27th International ICFMH Conference, FoodMicro 2022 $b 1. vyd. $7 m2am $a International ICFMH Conference, FoodMicro 2022 $d Atény, Grécko : Convin, 2022 $g S. 274-274
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.