Počet záznamov: 1  

Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor

  1. SYSstu108802
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220321184153.2
    008
      
    060216s2004------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu37708
    242
    00
    $a Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Bios
    245
    1-
    $a Comparison of Antioxidative Activity Dta for Aqueous Extracts of Lemon Balm, Oregano, Thyme and Agrimony obtained by Conventional Methods and the DNA-Based Biosensor.
    700
    1-
    $a Bučková, Miriam $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu19157
    700
    1-
    $a Tarapčík, Pavol, $d 1952- $4 aut $u C1180 $9 20 $7 stu_us_auth*stu19336 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3319 $U C1180 $Y 108
    700
    1-
    $a Šilhár, S. $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu60245
    700
    1-
    $a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 20 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108
    773
    0-
    $7 nnas $t Czech Journal of Food Sciences $w stu_us_cat*stu104959 $g 21 (2004), s.78-84
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.