Počet záznamov: 1  

DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity

  1. SYSstu111593
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221115142830.1
    008
      
    060228s2005------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 70 $7 stu_us_auth*stu37708
    242
    00
    $a DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity
    245
    1-
    $a DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity
    700
    1-
    $a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 10 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108
    700
    1-
    $a Matulová, Martina $4 aut $9 20 $7 stu_us_auth*stu54946
    773
    0-
    $7 nnam $d 2005 $t Euro Food Chem XIII, Macromolecules and Their Degradation Products in Food - Physiological, Analytical and Technological Aspects, 21.-23.9.2005, Hamburg, Germany $w stu_us_cat*stu111129 $g s.nestr.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.