Počet záznamov: 1  

Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín

  1. SYSstu163831
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221116170714.5
    008
      
    080520s2002------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Heilerová, Ľudmila $4 aut $9 40 $7 stu_us_auth*stu37708
    242
    00
    $a Using of biosensors for the evaluation of oxidation stage of foods
    245
    1-
    $a Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
    700
    1-
    $a Labuda, Ján, $d 1949- $4 aut $u C1180 $9 60 $7 stu_us_auth*stu19523 $U FCHPT Ústav analytickej chémie $T FCHPT Oddelenie analytickej chémie $X 3297 $U C1180 $Y 108
    773
    0-
    $7 nnam $d Nitra : SPU v Nitre, 2002 $t Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou $w stu_us_cat*stu123969 $g s.140-141
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.