Počet záznamov: 1  

Anaeróbna fermentácia vybraných priemyselných organických odpadov s cieľom produkcie bioplynu v laboratórnych podmienkach

  1. SYSstu239444
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220317190820.3
    008
      
    111202s2011------------------------slo-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a slo
    100
    1-
    $a Sedláček, Stanislav, $d 1983- $4 aut $u C6290 $9 40 $7 stu_us_auth*stu85306 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva $X 16664 $U C6290 $Y 120
    242
    00
    $a Anaerobic fermentation of selected industrial organic wastes for biogas in laboratory conditions $y eng
    245
    1-
    $a Anaeróbna fermentácia vybraných priemyselných organických odpadov s cieľom produkcie bioplynu v laboratórnych podmienkach
    650
    -7
    $a anaeróbna fermentácia $2 stusub $7 stu_us_auth*stus28902
    650
    -7
    $a bioplyn $2 stusub $7 stu_us_auth*stus13265
    650
    -7
    $a kal $2 stusub $7 stu_us_auth*stus19035
    650
    -7
    $a priemyselné odpady $2 stusub $7 stu_us_auth*stus13120
    700
    1-
    $a Kubaská, Miroslava, $d 1985- $4 aut $u C6290 $9 20 $7 stu_us_auth*stu89101 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva $X 21585 $U C6290 $Y 120
    700
    1-
    $a Lehotská, Soňa, $d 1985- $4 aut $u C6290 $9 20 $7 stu_us_auth*stu92424 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva $X 25557 $U C6290 $Y 120
    700
    1-
    $a Bodík, Igor, $d 1961- $4 aut $u C6290 $9 20 $7 stu_us_auth*stu18264 $U FCHPT Ústav chemického a environmentálneho inžinierstva $T FCHPT Oddelenie environmentálneho inžinierstva $X 3340 $U C6290 $Y 120
    773
    0-
    $7 nnas $t Waste Forum [elektronický zdroj] $w stu_us_cat*stu239441 $g č. 4 (2011), s.237-246
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.