Počet záznamov: 1  

The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes

  1. SYSstu273562
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20220317191219.1
    008
      
    130826s2013------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 aut $u C4250 $9 60 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115
    242
    00
    $a Vplyv tepelného opracovania hovädzieho mäsa z hľadiska využitia pre potreby spoločného stravovania $y slo
    245
    1-
    $a The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
    650
    -7
    $a beef $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42919
    650
    -7
    $a cooking $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45981
    650
    -7
    $a stewing $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45983
    650
    -7
    $a roasting and frying $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45984
    650
    -7
    $a chemical composition $2 estusub $7 stu_us_auth*stus28777
    650
    -7
    $a obesity $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45987
    700
    1-
    $a Mati, Marcel, $d 1987- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu100659 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40438 $U C4250 $Y 115
    773
    0-
    $7 nnas $t Maso International $w stu_us_cat*stu273556 $g Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.