Počet záznamov: 1
The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes
SYS stu273562 LBL 00000naa--22000003a-4500 005 20220317191219.1 008 130826s2013------------------------eng-d 040 $a STU $b slo 041 0-
$a eng 100 1-
$a Staruch, Ladislav, $d 1962- $4 aut $u C4250 $9 60 $7 stu_us_auth*stu59858 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 4142 $U C4250 $Y 115 242 00
$a Vplyv tepelného opracovania hovädzieho mäsa z hľadiska využitia pre potreby spoločného stravovania $y slo 245 1-
$a The effects of thermal processing of beef for institutional food service purposes 650 -7
$a beef $2 estusub $7 stu_us_auth*stus42919 650 -7
$a cooking $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45981 650 -7
$a stewing $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45983 650 -7
$a roasting and frying $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45984 650 -7
$a chemical composition $2 estusub $7 stu_us_auth*stus28777 650 -7
$a obesity $2 estusub $7 stu_us_auth*stus45987 700 1-
$a Mati, Marcel, $d 1987- $4 aut $u C4250 $9 40 $7 stu_us_auth*stu100659 $U FCHPT Ústav biotechnológie a potravinárstva $T FCHPT Oddelenie potravinárskej technológie $X 40438 $U C4250 $Y 115 773 0-
$7 nnas $t Maso International $w stu_us_cat*stu273556 $g Vol. 3, Iss. 1 (2013), s.79-87
Počet záznamov: 1