Počet záznamov: 1  

Study of the sensitization on the grain boundary in austenitic stainless steel AlSl 316

  1. SYSstu289890
    LBL
      
    00000naa--22000003a-4500
    005
      
    20221027144532.8
    008
      
    140527s2014------------------------eng-d
    040
      
    $a STU $b slo
    041
    0-
    $a eng
    100
    1-
    $a Kocsisová, Edina, $d 1987- $4 aut $u M1000 $9 25 $7 stu_us_auth*stu91574 $U MTF Materiálovotechnologická fakulta $T MTF Ústav materiálov $X 37949 $U M1000 $Y 81
    245
    1-
    $a Study of the sensitization on the grain boundary in austenitic stainless steel AlSl 316
    500
      
    $a článok publikovaný v časopise: Vedecké práce Materiálovotechnologickej fakulty Slovenskej technickej univerzity v Bratislave so sídlom v Trnave, ISSN 1336-1589, mimoriadne číslo 2014, str. 131-136
    650
    -7
    $a austenitic stainless steel $2 estusub $7 stu_us_auth*stus51515
    650
    -7
    $a microstructure $2 estusub $7 stu_us_auth*stus25563
    650
    -7
    $a grain boundary $2 estusub $7 stu_us_auth*stus47566
    700
    1-
    $a Dománková, Mária, $d 1966- $4 aut $u M1000 $9 25 $7 stu_us_auth*stu38046 $U MTF Materiálovotechnologická fakulta $T MTF Ústav materiálov $X 251 $U M1000 $Y 81
    700
    1-
    $a Slatkovský, Ivan, $d 1988- $4 aut $u M1000 $9 25 $7 stu_us_auth*stu106959 $U MTF Materiálovotechnologická fakulta $T MTF Ústav materiálov $X 56885 $U M1000 $Y 81
    700
    1-
    $a Sahul, Martin, $d 1985- $4 aut $u M1000 $9 25 $7 stu_us_auth*stu81560 $U MTF Materiálovotechnologická fakulta $T MTF Ústav materiálov $X 30350 $U M1000 $Y 81
    773
    0-
    $7 nnam $d Zielona Góra : University of Zielona Góra, 2014 $t IDS 2014. International Doctoral Seminar 2014 [elektronický zdroj] : Proceedings of the 9th International Doctoral Seminar (IDS 2014), Zielona Góra, Poland, May 19 -21, 2014 $w stu_us_cat*stu289824 $g DVD-ROM, s. 91-97 $z 978-80-8096-195-4
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.