Počet záznamov: 1  

Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov

  1. VALÍK, Ľubomír et al. Termorezistencia vegetatívnych baktérií izolovaných zo slovenských remeselne vyrábaných syrov: aplikácia matematických modelov = Heat-resistance of vegetative bacteria isolated from Slovak artisanal cheeses: application of mathematical models. In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů : abstrakty - přednášky. 1. vyd. Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022, S. 89-89. ISBN 978-80-88379-18-8.
Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.