Počet záznamov: 1  

Inhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka

  1. Údaje o názveInhibičný potenciál zmesnej kultúry baktérií mliečneho kysnutia s dôrazom na mikrobiologickú bezpečnosť syrov zo surového mlieka / aut. Alžbeta Medveďová, Kseniia Bohach, Adriana Havlíková, Petra Beranová, Ľubomír Valík
    Záhlavie-meno Medveďová, Alžbeta 1983- (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Ďal.zodpovednosť Bohach, Kseniia, 2000- Z4 (Autor) - FCHPT Fakulta chemickej a potravinárskej technológie
    Havlíková, Adriana (Autor)
    Beranová, Petra, 1995- (Autor)
    Valík, Ľubomír, 1963- Z1 (Autor) - FCHPT Oddelenie výživy a hodnotenia kvality potravín
    Prekl.názInhibitive potential of lactic acid bacteria starter culture orientated to microbiological safety of raw milk cheeses
    In 29. kongres Československé společnosti mikrobiologické s mezinárodní účastí, 28. Moravsko-slovenské mikrobiologické dny, 31. Tomáškovy dny mladých mikrobiologů / 29.. -- Brno, Česko : Československá společnost mikrobiologická, 2022. -- ISBN 978-80-88379-18-8. -- S. 50-50
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaBFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    Kategória od 2022O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    Typ výstupuabstrakt z podujatia
    Rok2022
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.