Počet záznamov: 1  

Využitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín

  1. Údaje o názveVyužitie biosenzorov na hodnotenie oxidačného stavu potravín
    Záhlavie-meno Heilerová, Ľudmila (Autor)
    Ďal.zodpovednosť Labuda, Ján, 1949- (Autor) - FCHPT Oddelenie analytickej chémie
    Prekl.názUsing of biosensors for the evaluation of oxidation stage of foods
    In Výživa a potraviny pre tretie tisícročie : Zborník z vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. -- Nitra : SPU v Nitre, 2002. -- s.140-141
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RZB - článok zo zborníka
    KategóriaAFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    Kategória od 2022V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

Počet záznamov: 1  

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.