Počet záznamov: 1  

Základné faktory konkurencieschopnosti Slovenskej rebupliky

  1. Údaje o názveZákladné faktory konkurencieschopnosti Slovenskej rebupliky
    Záhlavie-meno Bondareva, Irina, 1952- (Autor) - Ústav manažmentu STU
    Ďal.zodpovednosť Tomčík, Róbert, 1987- (Autor) - Ústav manažmentu STU
    In MANEKO Manažment a ekonomika podniku. -- roč.5, č.2 (2013), s.131-140
    Jazyk dok.slovenčina
    Druh dok.RBX - článok z periodika
    KategóriaADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    Rok2013
    Ohlasy[4] ŠÚBERTOVÁ, Elena. Podnikateľské prostredie v európskej únii. 1.vyd. Bratislava Kartprint 2014. 135 s. ISBN 978-80-89553-24-2.
    [4] GRZNÁR, Miroslav (ed.). Stratégia rozvoja agropotravinárstva a konkurenčná schopnosť agropotravinárskych podnikov III. 1.vyd. Bratislava Ekonóm 2014. 136 s. ISBN 978-80-225-3859-6.
    [4] KAJANOVÁ, Jana. Efficiency of food enterprises in the Slovak Republic. In Globalization and its Socio-Economic Concequences : 15th international scientific conference, October 7.-8., 2015, Zilina. 1.vyd. Žilina : University of Zilina, 2015, S.283-191. ISBN 978-80-8154-145-2.
    článok

    článok

Počet záznamov: 1