Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity
    Heilerová Ľudmila  Labuda Ján ; C1180 Matulová Martina
    Euro Food Chem XIII, Macromolecules and Their Degradation Products in Food - Physiological, Analytical and Technological Aspects, 21.-23.9.2005, Hamburg, Germany . s.nestr.
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Mezinárodní vědecko-výzkumné kolokvium-workshop studentů doktorského studia 16-17.6.2011, Praha : Nové vědecké poznatky v oboru architektura a urbanismus
    Praha : ČVUT FA, 2011 . - 64
    ISBN 978-80-01-04823-8
    zborník
    (5) - článok
    kniha

    kniha

  3. Mikrokontroléry PIC10F2XX : český datasheet pro PIC10F200/202/204/206
    Praha : BEN - technická literatura, 2009 . - 107 s
    ISBN 978-80-7300-241-1
    integrované obvody mikroprocesory mikroregulátory
    príručka
    Mikrokontroléry PIC10F2XX

    kniha

  4.  

    Tematický termíntunnel
    Druh súborupredmetové heslá
    Odkazy (1) - skriptá
    (1) - učebnica
    (3) - zborník
    (3) - bakalárska práca
    (3) - diplomová práca
    (15) - článok
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  5. Meno zhromaždeniaInternational Conference on Metallurgy and Materials 24th 3.-5.6.2015 Brno
    Iný názovMetal 2015
    Druh súboruakcie
    Odkazy (1) - zborník
    akcia

    akcia

  6. Osobné menoUgolotti, J.
    Druh súboruosoby
    Odkazy (1) - článok
    osoba

    osoba

  7. Tematický termínremediation of historic constructions
    Druh súborut150k
    Odkazy (1) - článok
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  8. Osobné menoPredan Barbara
    Druh súboruosoby
    Odkazy (1) - učebnica
    (1) - katalóg výstavy
    osoba

    osoba

  9. Tematický termínparametrická citlivosť
    Druh súborut150k
    Odkazy (1) - článok
    predmetové heslo

    predmetové heslo


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.