Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Metódy charakterizácie vstupnej biomasy pre výrobu biopalív
    Fraňová Alexandra  Blinová Lenka (škol.) ; M5000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UBEI, 2014
    MTF ; 06.06.2014 ; 670 . - 95s CD
    integrovaná bezpečnosť Integrated Safety biomass biofuels biopalivá biomasa
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=79649
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Návrh informačného systému pre obchodnú spoločnosť
    Blšták Peter  Kotianová Janette (škol.) ; M6000
    STU v Bratislave MTF UIAM, 2010
    MTF ;
    analýza aspektovo-orientovaná information system storage UML UML analyse
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=75249
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. New trends in physics = Nové trendy ve fyzice. NTF 2012 : proceedings of the conference. Brno, Czech Republic, October 11-12, 2012
    Koktavý P. (ed.)  Brüstlová J. (ed.)
    Brno : University of Technology, 2012
    ISBN 978-80-214-4594-9
    zborník (príspevkov)
    (2) - článok
    kniha

    kniha

  4. Tematický termínkancelária
    Druh súborupredmetové heslá
    Odkazy (1) - katalóg zväzkový
    (1) - brožúra
    (3) - monografia
    (6) - obrazová publikácia
    (1) - príručka
    (1) - bakalárska práca
    (3) - diplomová práca
    (1) - dizertačná práca
    (1) - habilitačná práca
    (9) - článok
    (1) - xxxx
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  5. Tematický termíndielektrické vlastnosti
    Druh súborupredmetové heslá
    Odkazy (3) - bakalárska práca
    (7) - diplomová práca
    (1) - habilitačná práca
    (2) - článok
    predmetové heslo

    predmetové heslo

  6. Osobné menoŠevcech, Jakub, 1990-
    Druh súboruosoby
    Odkazy (2) - monografia
    (12) - bakalárska práca
    (12) - diplomová práca
    (1) - dizertačná práca
    (49) - článok
    osoba

    osoba

  7. Osobné menoPieta, Karol
    Iné menoPieta, K.
    Druh súboruosoby
    Odkazy (3) - monografia
    (4) - článok
    osoba

    osoba


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.