Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Monitoring production of resveratrol 3-β-D-glucoside in vitis cell cultures after dressing with fungal elicitor | Sledovanie produkcie resveratrol 3-β-D-glukozidu v bunkových kultúrach viniča po vystresovaní fungalnym elicitorom Sák M. / Martin Sák, Martin Sák, Ivana Dokupilová, Ján Šajbidor
    Sák Martin ; C4310  Dokupilová Ivana ; C4310 Šajbidor Ján ; C4310
    Chemické listy . Vol. 109, iss. 11 (2015), s. 860-863
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84951293803&origin=inward
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.