Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Vplyv skrmovania fermentovaného produktu obohateného o významné polynenasýtené mastné kyseliny na profil mastných kyselín, chemické zloženie a oxidačné zmeny prsnej svaloviny brojlerových kurčiat / aut. Slavomír Marcinčák, Martin Bartkovský, Ján Mačanga, Dana Marcinčáková, Milan Čertík, Pavol Kovalík
    Marcinčák Slavomír  Bartkovský Martin Mačanga Ján Marcinčáková Dana Klempová Tatiana ; 044000 Čertík Milan ; 044000 Kovalík Pavol Hudák Marek
    XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : . CD ROM, S. 187-191
    článok z periodika
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.