Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Historické omítky - záchrana, konzervace, obnova : (metodika přístupu k historickým omítkám a k jejich záchraně) / aut. Václav Girsa, Dagmar Michoinová
    Girsa Václav  Michoinová Dagmar
    1. vydanie
    Praha : České vysoké učení technické v Praze, [s.l.] . - 58 s.
    ISBN 978-80-01-05229-7
    omietky konzervácia steny ochrana a obnova pamiatok vápenné omietky historické omietky ochrana nátermi
    príručka
    kniha

    kniha

  2. IKT vo vzdelávaní
    Hilko Karol ; M  Cyrus Pavel (škol.) ; M220
    Trnava : STU v Bratislave MTF KIP, 2012 . - 79 s príl
    učiteľstvo technických profesijných predmetov Teaching Specific Engineering Subjects
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=81137
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  3. Metodika stavebněhistorického průzkumu / ed. Jan Beránek ; ed. Petr Macek
    Beránek Jan (ed.)  Macek Petr (ed.)
    1. vydanie
    Praha : Národní památkový ústav, 2015
    ISBN 978-80-7480-037-5
    prieskum budov pamiatková starostlivosť pamiatkový výskum dokumentácia stavebných objektov história historické pramene hodnotenie budov
    príručka
    kniha

    kniha

  4. The efect of the binder on stability of the colour layer and it´s spectroskopy change / aut. Katarína Haberová, Viera Jančovičová, Dominika Vorčáková, Zuzana Machatová, Michal Oravec
    Haberová Katarína ; 049160  Jančovičová Viera ; 049160 Vorčáková Dominika Machatová Zuzana Oravec Michal ; 049160
    7th Interdisciplinary Alma Conference, The colour Theme. Book of Abstracts . S. 64-64
    článok zo zborníka
    AFH - Abstrakty príspevkov z domácich konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  5. Z dejín renesančnej architektúry : habilitačná práca
    Hrašková Nadežda ; A3130 
    Bratislava : STU v Bratislave FA, 2008 . - 196 s, +CD-ROM obrázková príloha
    renesancia
    habilitačná práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.