Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Discrimination of employees generational groups in selected human resource management areas / aut. Natália Vraňaková, Augustín Stareček, Kristína Koltnerová, Dagmar Cagáňová, Andrea Chlpeková, Sebastian Saniuk
    Vraňaková Natália ; 064000  Stareček Augustín ; 064000 Koltnerová Kristína ; 064000 Cagáňová Dagmar ; 064000 Chlpeková Andrea ; 064000 Saniuk Sebastian
    Vedecké práce MtF STU v Bratislave so sídlom v Trnave. Research papers Faculty of Materials Science and Technology Slovak University of Technology in Trnava . Vol. 27, Special Number (2019), s. 84-92
    generational groups industrial enterprises age discrimination human resource management
    https://www.researchpapers.mtf.stuba.sk/wp-content/uploads/2019/12/12_SN_2019_Vra%C5%88%C3%A1kov%C3%A1.pdf
    článok z periodika
    ADF - 12/Vedecké práce v domácich nekarentovaných časopisoch ; 13/Vedecké práce v ostatných domácich časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    (1) - monografia
    článok

    článok

  2. Dlhodobá priebežná identifikácia časovo premenlivých systémov
    Vachálek Ján ; 02 
    2015
    SJF ; 17.03.2015 ; null

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti_zp=49193
    habilitačná práca
    kniha

    kniha

  3. kniha

    kniha

  4. Riadenie vrtuľníka
    Pestún Ivan ; E010  Halás Miroslav (škol.) ; E011
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2009 . - 61 s
    automatizácia robotika vrtulníky
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  5. Využitie najlepšieho nevychýleného odhadu pri meraní Youngovho modulu pružnosti holografickou interferometriou
    Cisár Juraj  Jančuška Igor (škol.) ; M1000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UMAT, 2013
    MTF ;
    Materials Engineering filtration holografia Youngov modul pružnosti
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=79824
    diplomová práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.