Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Influence of die length on extrusion pressure and extrudate surface quality / aut. Miriam Uličná, Roman Fekete, Martin Juriga, Juraj Kabát, Peter Peciar, Marián Peciar
    Uličná Miriam  Fekete Roman ; 020040 Juriga Martin ; 020040 Kabát Juraj Peciar Peter ; 020040 Peciar Marián ; 020040
    Strojnícky časopis = Journal of Mechanical engineering / . Vol. 73, No. 1 (2023), s. 187 - 196
    extrúzia pasta dĺžka matrice extrúzny tlak extrusion paste die length extrusion pressure
    článok z periodika
    ADN - 13/NOVÉ Vedecké práce v domácich časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Statističeskaja teorija podobija: nadežnosť techničeskich sistem / [aut.]N.A. Severcev, V.G. Šolkin, G.A. Jarygin
    Severcev Nikolaj Aleksejevič  Šolkin Valerij Georgijevič Jarygin Gennadij Andrejevič
    Moskva : Nauka, 1986 . - 204 s
    teória pravdepodobnosti procesy stochastické štatistika matematická
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI0001
    MTF1000
    kniha

    kniha

  3. Tvorba halogénoctových kyselín v modelových vodách dezinfikovaných chlórnanom sodným vyrobeným chemickým postupom a elektrolýzou soľanky
    Munka Karol  Bednáriková Alena Šimovičová Katarína Ilavský Ján ; 010280 Barloková Danka ; 010280 Tkáčová Jana Varga Stanislav Slovinská Margita Vajíčeková Anna
    Voda Zlín 2020 : . S. 103-108
    úprava pitnej vody dezinfekcia chlórnanom sodným laboratórne skúšky vedľajšie produkty dezinfekcie halogénoctové kyseliny
    https://www.smv.cz/o-spolecnosti/odborna-cinnost/sbornik-voda-zlin-2020/
    článok zo zborníka
    BEE - 13/Odborné práce v zahraničných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.