Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Impact of Lupin Inclusion on the Rheological and Qualitative Characteristics, and Sensory Acceptability of Baked Rolls / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Michaela Lauková, Lucia Minarovičová, Ladislav Staruch
    Holkovičová Tatiana ; 040200  Kohajdová Zlatica ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Staruch Ladislav ; 040250
    Polish Journal of Food and Nutrition Sciences . Vol. 75, iss. 1 (2025), s. 5-15
    https://journal.pan.olsztyn.pl/Impact-of-Lupin-Inclusion-on-the-Rheological-and-Qualitative-Characteristics-and,199852,0,2.html
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.