Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Vplyv zapracovania lupinovej múky na farebné charakteristiky sušienok / aut. Tatiana Holkovičová, Zlatica Kohajdová, Lucia Minarovičová, Michaela Lauková, Ervín Ďurka
    Holkovičová Tatiana ; 040250  Kohajdová Zlatica ; 040250 Minarovičová Lucia ; 040250 Lauková Michaela ; 040250 Ďurka Ervín ; 040000
    Bezpečnosť a kvalita potravín : . S. 375-380
    článok zo zborníka
    AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.