Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Investigation of microstructure and wettability of selected lead-free solders for higher application temperatures / aut. Roman Koleňák, Igor Kostolný
    Koleňák Roman ; 063700  Kostolný Igor ; 063000
    AIMS Materials Science : . Vol. 5, iss. 5 (2018), online, s. 889-901
    solder substrate wetting thermal properties
    http://www.aimspress.com/article/10.3934/matersci.2018.5.889/pdf
    https://www.scopus.com/record/display.uri?eid=2-s2.0-85055565532&origin=resultslist&sort=plf-f&src=s&st1=Investigation+of+microstructure+and+wettability+of+selected+lead-free+solders+for+higher+application+&st2=&sid=063fe61641a5efb30bc8d0290322e6c2&sot=b&sdt=b&sl=116&s=TITLE-ABS-KEY%28Investigation+of+microstructure+and+wettability+of+selected+lead-free+solders+for+higher+application+%29&relpos=0&citeCnt=0&searchTerm=
    článok z periodika
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Pošta, telekomunikácie a elektronický obchod
    2010
    Žilina : Žilinská univerzita
    Roč. 5, č. 1, rok 2010
    Pošta, telekomunikácie a elektronický obchod :
    ročník a/alebo číslo časopisu
    (1) - článok
    časopis

    časopis

  3. Správa o zoonózach, alimentárnych nákazách a nákazách z vody v Slovenskej republike za rok 2023 / aut. Daniela Antolová, Mária Avdičová, Mária Babinčáková, Jana Baková, Eva Barátová, Lucia Bírošová, Júlia Koreneková
    Antolová Daniela  Avdičová Mária Babinčáková Mária Baková Jana Barátová Eva Bírošová Lucia ; 040270 Koreneková Júlia ; 040270
    1. vyd.
    Bratislava (Slovensko) : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka Slovenskej republiky, 2023 . - 126 s.
    ISBN 978-80-89738-46-5
    EAI - 12/Prehľadové práce - knižné ; 13/Prehľadové práce
    O1 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako celok
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.