Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Euro Food Chem XIII, Macromolecules and Their Degradation Products in Food - Physiological, Analytical and Technological Aspects, 21.-23.9.2005, Hamburg, Germany
    2005
    zborník (príspevkov)
    (1) - článok
    kniha

    kniha

  2. Innovation as the source of values in the forestry wood processing and furniture manufacturing [elektronický zdroj] : International Scientific Conference, May 29th - 31st 2013, Hotel Orle,Gdańsk, Poland
    1. vyd.
    Czestochowa : Czestochowa University of Technology, 2013 . - CD ROM
    ISBN 83-63978-06-8. -- ISBN 978-83-63978-07-5
    zborník (príspevkov)
    (3) - článok
    kniha

    kniha

  3. World Transactions on Engineering and Technology Education
    Austrália : World Institute for Engineering and Technology Education (WIETE)
    Vol. 19, iss. 3, rok 2021
    ISSN 1446-2257
    World Transactions on Engineering and Technology Education
    ročník a/alebo číslo časopisu
    (9) - článok
    časopis

    časopis


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.