Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Detection of interaction of oxidized lipids with DNA by electrochemical method
    Heilerová Ľudmila  Ferancová Adriana Matulová Martina
    2nd International Symposium on Recent Advances in Food Analysis, 2.-4.11.2005, Praha, ČR . s.60
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Water and waste water treatment Part 2. : Water treatment.Treatment of drinking and service water
    Kriš Jozef ; V280  Capannelli Gustavo (rec.)
    Tambov : Izd-vo IP Česnokova A.V., 2011 . - 172 s
    ISBN 978-5-903435-90-6
    water treatment drinking water water treatment methods úprava vody spôsoby úpravy vody pitná voda
    učebnica
    ACA - Vysokoškolské učebnice vydané v zahraničných vydavateľstvách
    P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    SVF1000
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.