Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. CECOL 2012 [elektronický zdroj] : III Central European Conference on Logistics. Trnava, SR, 28. - 30. 11. 2012
    1. vyd.
    Trnava : AlumniPress, 2012 . - CD ROM
    ISBN 978-80-8096-179-4
    zborník (príspevkov)
    (22) - článok
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF1000
    kniha

    kniha

  2. Enhanced antioxidant formula based on a selenium-supplemented carotenoid producing yeast biomass.
    Breierová Emília  Gregor Tomáš Márová Ivana Čertík Milan ; C4310 Kogan Grigorij
    Chemistry & Biodiversity . Vol.5/2008 (2008), s.440-446
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  3. Fixácia molekulového dusíka / [aut.]Pelikán,Peter, Boča,Roman
    Boča Roman ; C2190  Pelikán Peter
    Bratislava : Veda, 1988 . - 182 s : Tab.,lit
    monografia
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FCHPT0007
    kniha

    kniha

  4.  

    Sme
    Bratislava : Petit Press a.s. ;
    VMV
    ISSN 1335-440X
    http://www.sme.sk
    noviny
    (19) - xjcp
    časopis

    časopis

  5. Vybrané časti stavebnotechnologickej prípravy pre polyfunkčný bytový objekt v Bratislave
    Juščík Mário ; V  Juríček Ivan (škol.) ; V270
    Bratislava : STU v Bratislave SvF, 2014
    SVF ; 16.06.2014 ; 681
    technológia stavieb Building Technology fresh concrete čerstvý betón
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=104110
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  6. Zavedenie a uplatnenie systému manažérstva kvality na strednej odbornej škole : Dizertačná práca
    Hargaš Ján  Albert Sándor (škol.)
    Trnava : STU v Bratislave MTF UIPH, 2009
    MTF ; . - 119 s príl (autoreferát)
    systém manažérstva kvality
    dizertačná práca
    DAI - Dizertačné a habilitačné práce
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.