Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Impedančné merania na fotovoltických článkoch
    Buday Martin ; E  Perný Milan (škol.) ; E020
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2014
    FEI ; 09.07.2014 ; 76 . - 52 s
    Electrical Engineering solar cells impedančná spektroskopia
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=88917
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI0001
    kniha

    kniha

  2. Krivky svietivosti automobilových a vlakových svetlometov
    Futó Tomáš ; E  Janík Matej (škol.) ; E020
    Bratislava : STU v Bratislave FEI, 2013 . - 54 s
    Elektroenergetika Power Engineering measurement krivky meranie
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=92368
    diplomová práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI0001
    kniha

    kniha

  3. Návrh na zlepšenie systému získavania a výberu zamestnancov v podniku ŽSR, š.p.
    Mašán Daniel  Šaturová Katarína (xxx)
    STU v Bratislave MTF UPMK, 2010
    MTF ;
    riadenie ľudských zdrojov
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=58128
    diplomová práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  4. Vplyv morfológie prášku RZ po žíhaní na jeho tekutosť a sypnú hmotnosť : Bakalárska práca
    Buchel Daniel  Pokusa Anton (xxx) ; M230
    Trnava : STU v Bratislave MtF KZl, 2003
    MTF ; . - 34 s
    technológie strojárskej výroby metalurgia prášková
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  5. Využitie tvorivosti v odbornom výcviku na strednej odbornej škole
    Mačák Tomáš  Bilčík Alexander (škol.) ; M220
    STU v Bratislave MTF UIPH, 2010
    MTF ;
    tvorivosť odborný výcvik stredná škola creativity vyučovanie education
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=24802
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.