Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. DNA/SPE Biosensor for Evaluating Antioxidant Activity
    Heilerová Ľudmila  Labuda Ján ; C1180 Matulová Martina
    Euro Food Chem XIII, Macromolecules and Their Degradation Products in Food - Physiological, Analytical and Technological Aspects, 21.-23.9.2005, Hamburg, Germany . s.nestr.
    článok zo zborníka
    AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných konferencií
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Mikroorganizmy a kvalita života, 25.kongres ČSSM, Stará Lesná, 15.-18.9.2010
    Československá společnost mikrobiologická, 2010
    ISBN 978-80-970477-8-8
    XXX
    (11) - článok
    (4) - xxx
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.