Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Kvantitatívne hodnotenie správania sa Staphylococcus aureus v hrudkových syroch: poznatky vedúce k mikrobiologickému hodnoteniu rizika
    Valík Ľubomír ; C3360  Medveďová Alžbeta ; C3360 Liptáková Denisa ; C3360
    Hygiena Alimentorum XXXIV - Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych produktov, 8.-10. máj 2013, Štrbské Pleso : . s.112-116
    mikrobiologické hodnotenie rizika Staphylococcus aureus ovčí hrudkový syr
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.