Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. BAYLES DAVID et al. Ako prežiť umenie : Príkoria (a slasti) vlastnej tvorby. 1. vydanie. Banská Bystrica : OZ Laputa, 2021. 175 s. Literárna bašta, 30. ISBN 978-80-99944-48-1.
  2. BAČOVÁ, Katarína. Dopravné stavby[elektronický zdroj]. Bratislava : STU v Bratislave, 2011. 135 s. ISBN 978-80-227-3610-7. V*120/21/2011
  3. COMFORT, Jeremy. Effective presentations : Student's Book. Oxford Business English Skills. 1.vyd. Oxford : Oxford University Press, 1995. 80 s. ISBN 0-19-457065-7. E*
  4. GENČI, Ján - ANTOLIKOVÁ, S. How we try to overcome some consequences of higher education massification. In ICETA 2014 [elektronický zdroj] : 12th IEEE International Conference on Engineering eLearning Technologies and Applications. December 4-5, 2014 Starý Smokovec, Slovakia. 1. vyd. Danvers : IEEE, 2014, S. 127-132. ISBN 978-1-4799-7738-3.
  5. SEBESTYÉN ÁGNES ANNA. Magyar Bau, magyar Haus : Ingatlanfejlesztés Budapesten a két világháború között. 1. vydanie. Budapest : Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület, 2019. 96 s. Ingatlanfejlesztés anno. Dostupné na internete: <http://www.ifk-egyesulet.hu/download/Magyar-Bau-magyar-Haus-2019.pdf>
  6. HUČKOVÁ, Michaela. Návrh komplexnejšej racionalizácie vybraného pracoviska v podniku Elfa Pharm s.r.o. 2019. Dostupné na internete: <http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=143637>
  7. BIELIKOVÁ, Mária (ed.) - SRBA, Ivan (ed.). Proceedings WIKT and DaZ 2016. 11th workshop on intelligent and knowledge oriented technologies, 35th conference on data and knowledge, November 3-4, 2016 Smolenice, Slovakia. 1. vyd. Bratislava : Nakladateľstvo STU, 2016. 333 s. ISBN 978-80-227-4619-9.
  8. LASSUS, Jean. Ranokresťanské a byzantské umenie. 1. vydanie. Bratislava : Pallas, 1971. 190 s. Umenie sveta.
  9. Vrstvy a povlaky 2015 : XIV. ročník konferencie, 19.-20.10.2015 Rožnov pod Radhoštěm, ČR. 1. vyd. Trenčianska Teplá : M-PRESS, 2015. 188 s. ISBN 978-80-972133-0-5.

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.