Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Anaérobná fermentácia ťažko rozložiteľných odpadov - papierenský kal / aut. Michaela Plekancová, Lucia Ivanová, Zdeněk Řičica, Michal Lazor, Igor Šurina, Petra Szabová, Igor Bodík
    Plekancová Michaela ; 046290  Ivanová Lucia ; 046290 Řičica Zdeněk Lazor Michal Šurina Igor ; 049380 Szabová Petra ; 046290 Bodík Igor ; 046290
    Waste Forum [elektronický zdroj] : . iss. 1 (2019), s. 50-58
    kapitola(článok) z dokumentu
    ADM - 13/NOVÉ Vedecké práce v zahraničných časopisoch registrovaných v databázach Web of Science alebo SCOPUS
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok

  2. Multilaterálny účinok fingolimodu na bunky akútnej myeloidnej leukémie / aut. Pavol Štefík, Kamila Ďurišová, Denisa Nechajová, Boris Lakatoš
    Štefík Pavol ; 043000  Ďurišová Kamila ; 043000 Nechajová Denisa ; 040000 Lakatoš Boris ; 043000
    XXXI. Xenobiochemické sympózium . S. [1-1]
    článok zo zborníka
    BFA - Abstrakty odborných prác zo zahraničných podujatí (konferencie...)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  3. Návrh opatrení na zefektívnenie pracovnej motivácie v priemyselnom podniku EVPÚ - ZVS, a. s. Dubnica nad Váhom
    Šimonffyová Jana ; M  Zlocha Jozef (škol.) ; M4000
    Trnava : STU v Bratislave MTF UPMK, 2012 . - 74s CD ROM
    priemyselné manažérstvo Industrial Management satisfaction motivation motivácia
    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=62093
    bakalárska práca
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    MTF0001
    kniha

    kniha

  4. Vplyv etanolového extraktu z výliskov hrozna na stabilitu slnečnicového oleja pri vyprážaní hranoliek
    Šmit Daniela ; 040250  Kreps František ; 040250 (škol.)
    2025
    FCHPT ; 04.06.2025 ; potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=190250
    diplomová práca
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.