Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Stanovenie obsahu akrylamidu vo vybraných potravinách
    Kvasnová Alžbeta ; 040200  Šimko Peter ; 040250 (škol.)
    2018
    FCHPT ; 29.05.2018 ; 5.2.24. potravinárstvo ; I-POHYKO

    http://is.stuba.sk/zp/portal_zp.pl?podrobnosti=136322
    diplomová práca
    kniha

    kniha

  2. Základy databázových systémov
    Delikát Tomáš ; E200 
    Bratislava : DELINT, 2006 . - 209 s
    ISBN 80-969484-4-X
    databázové systémy
    skriptá
    ACB - Vysokoškolské učebnice vydané v domácich vydavateľstvách
    P1 - Pedagogický výstup publikačnej činnosti ako celok
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FEI17100
    SVF0001
    Základy databázových systémov

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.