Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Izolácia chuťovo-aromatického komplexu jahôd, odroda „JOLLIE“ / aut. Stanislava Černá, Peter Fodran, Emil Kolek
    Černá Stanislava  Fodran Peter ; C3360 Kolek Emil
    Zborník príspevkov z VIII. vedeckej konferencie "Mladí vedci - Bezpečnosť potravinového reťazca", Nitra, 12.-13.11.2015 . CD-ROM, s. 61-64
    jahody aróma
    článok zo zborníka
    BEF - 13/Odborné práce v domácich zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných); 12/(len nerecenzované)
    O2 - Odborný výstup publikačnej činnosti ako časť knižnej publikácie alebo zborníka
    článok

    článok

  2. Stanovenie zápalnosti v teplovzdušnej peci vybraných celulózových materiálov / Iveta Coneva
    Coneva Iveta 
    Ochrana obyvatelstva - zdravotní záchranářství . S. 11-15
    článok zo zborníka
    (1) - príručka
    (4) - článok
    (1) - xxxx
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.