Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Krajiny prostřených i prázdných stolů II. : Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / ed. Blanka Jedličková ; ed. Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha
    Jedličková Blanka (ed.)  Lenderová Milena (ed.) Kouba Miroslav (ed.) Říha Ivo (ed.)
    1. vydanie
    Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017 . - 332 s.
    ISBN 978-80-7560-087-5
    gastronómia 19. storočie jedlo kultúra interdisciplinárny prístup zvyky dejiny
    zborník (príspevkov)
    Fakulta Voľné Prezenčne Vypožičané Nedostupné
    FAR0001
    kniha

    kniha


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.