Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Využitie pomarančovej a mandarinkovej vlákniny pri príprave fermentovaných cereálnych produktov / aut. Michal Magala, Zlatica Kohajdová, Jolana Karovičová, Andrea Šubová
    Magala Michal ; 044250  Kohajdová Zlatica ; 044250 Karovičová Jolana ; 044250 Šubová Andrea ; 044250
    Zborník prác z XII. medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, 26. – 27. marec 2015, Smolenice / . S. 172-176
    citrus friut Dietary fibre tarhana fermentation
    článok zo zborníka
    AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.