Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Characterization of May bryndza cheese from various regions in Slovakia based on microbiological, molecular and principal volatile odorants examination Šaková N. / Nikoleta Šaková, Nikoleta Šaková, Jana Sádecká, Jadža Lejková, Jadža Lejková, Andrea Puškárová, Janka Korenová, Emil Kolek, Lubomír Valík, Tomáš Kuchta, Domenico Pangallo
    Šaková Nikoleta ; 043360  Sádecká Jana Lejková Jadža ; 043360 Puškárová Andrea Koreňová Janka Kolek Emil Valík Ľubomír ; 040270 Kuchta Tomáš Pangallo Domenico
    Journal of Food and Nutrition Research : . Vol. 54, iss. 3 (2015), s. 239-251
    http://www.scopus.com/inward/record.url?partnerID=HzOxMe3b&eid=2-s2.0-84934274796&origin=inward
    článok z periodika
    ADD - Vedecké práce v domácich karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.