Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Elimination of polycyclic aromatic hydrocarbons from smoked sausages by migration into polyethylene packaging / aut. Jana Semanova, Bozena Sklarsova, Peter Simon, Peter Simko
    Semanová Jana ; 040250  Skláršová Božena Šimon Peter ; 045210 Šimko Peter ; 040250
    OXFORD ELSEVIER SCI LTD 2016
    Food Chemistry . Vol. 201, (2016), s. 1-6
    ISSN 0308-8146
    MICROWAVE-ASSISTED EXTRACTION * CHROMATOGRAPHY-MASS SPECTROMETRY * LOW-DENSITY POLYETHYLENE * MEAT-PRODUCTS * SORPTION * SMOKING * FOODS * CONTAMINATION * REMOVAL * SERBIA
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000369494300001
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.