Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Využitie extraktov z fytomasy pri stabilizácii jedlých olejov / aut. Stanislav Sekretár, Denisa Krišová, Zuzana Burčová, Alexandra Sládková, František Kreps, Štefan Schmidt, Igor Šurina, Ana Malvis Romero, Aleš Ház, Peter Šimon
    Sekretár Stanislav ; 040250  Krišová Denisa Burčová Zuzana ; 040250 Sládková Alexandra ; 049380 Kreps František ; 040250 Schmidt Štefan ; 040250 Šurina Igor ; 049380 Romero Ana Malvis Ház Aleš ; 049380 Šimon Peter ; 045210
    55. Mezinárodní konference o olejích a tucích, Velké Bílovice, Česká republika, 10.-12.5.2017 . CD-ROM, S. 38-42
    olej oxidačná stabilita antioxidant rozmarín lekársky smreková kôra
    článok zo zborníka
    AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
    V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.