Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. Effect of Sea Buckthorn Biomass on Oxidation Stability and Sensory Attractiveness of Cereal Biscuits / aut. Lívia Janotková, Marianna Potočňáková, František Kreps, Zuzana Krepsová, Aneta Ácsová, Aleš Ház ; zost. Michal Jablonský
    Janotková Lívia ; 040250  Potočňáková Marianna ; 040250 Kreps František ; 040250 Krepsová Zuzana ; 040250 Ácsová Aneta ; 040250 Ház Aleš ; 049380 Jablonský Michal ; 049380
    BioResources . Vol. 16, iss. 3 (2021), s. 5097-5105
    https://www.proquest.com/openview/8e983068da89093d8a908c4c6f4b1a71/1?pq-origsite=gscholar&cbl=5038271
    článok z periodika
    ADC - Vedecké práce v zahraničných karentovaných časopisoch
    V3 - Vedecký výstup publikačnej činnosti z časopisu
    článok

    článok


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.