Košík

  Odznačiť vybrané:   0
  1. The Importance of Environmental Food Quality Labels for Regional Producers: A Slovak Case Study / aut. Jana Jaďuďová, Ján Tomašskin, Janka Ševčíková, Peter Andráš, Marek Drimal
    Jaďuďová Jana  Tomaškin Ján Ševčíková Janka Andráš Peter Drimal Marek
    Bazilej, Švajčiarsko : Multidisciplinary Digital Publishing Institute - MDPI 2022
    Foods . Vol. 11, iss. 7 (2022), [13 s.] art. no. 1013

    LOCAL FOOD * CONSUMER PREFERENCES * WILLINGNESS * DEFINITION * AWARENESS * food quality labels * regional producer * food products * Slovak Republic
    http://gateway.isiknowledge.com/gateway/Gateway.cgi?GWVersion=2&SrcAuth=Alerting&SrcApp=Alerting&DestApp=WOS&DestLinkType=FullRecord&UT=WOS:000780534500001
    článok z periodika
    (1) - článok
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom ako používame cookies.